TE Radio

TE Radio ao vivo

Ndegjim te kendshem.

Gêneros:

Tocando agora:

Playlist

Sobre TE Radio

" TE Radio " - Tetove me qender ne Gjermani ju sherben dhe i mbulon me internet radio sinjal kualitativ gjithe Maqedonin, Shqiperine, Kosoven dhe gjithe diasporen me degjues potencial. Si nje nga online radio-stacionet dhe me nje eksperience te pasur ka fituar nje degjushmeri te madhe . Ne nuk jemi te vetmit , por jemi gjithmone ne sherbimin tuaj , prandaj nese percaktoheni te reklamoheni ne radion tone ne dhe degjusit tane ju pergezojme per zgjedhjen e bere , dhe ju deshirojme sukses ne biznesin tuaj. Kontakt Tel:+ 389 70 996 550 Email: teradio2020@gmail.com

Classificação de usuários:

Frequências

Contactos

Website: https://www.radioking.com/radio/te-radio-tetove

Telefone: +389 70 996 550

E-mail: teradio2020@gmail.com

Adicione o widget deste rádio ao seu site
Broadcast Monitoring by ACRCloud

Estações de Rádio por Gênero