Star Radio

Star Radio

Љубов, Музика, Енергија!

Teraz odtwarzane:

Playlist

O Star Radio

Стар Радио е професионално интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011 година. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата радиска програма. Можете да не слушате секој ден, секаде во светот, 24 часа онлајн на www.radiostar.com.mk. Сериозноста на нашиот радио-проект ја поткрепува фактот што радиото располага со две професионални аудио студија во Скопје и Mинхен од каде се реализира нашата програма. Во нашата програмска шема нудиме квалитетен избор на македонска и екс ју забавна музика, емисии во живо со забавно-едукативен карактер, топ листи и уште многу други содржини кои можат да го привлечат вашето внимание. Во склоп на радиото функционираат уште три радио канали на кои презентираме различни музички жанрови (Стар Фолк - Балканска народна музика, Стар Мак - 100% Македонска забавна музика и Стар Оне - Светски евергрин балади). Се надеваме дека тука ќе го пронајдете својот омилен музички стил. Благодариме што сте дел од нашите слушатели и уживајте со Стар Радио Македонија.

Ocena użytkowników:

Częstotliwości

Kontakty

Strona internetowa: https://radiostar.com.mk

Telefon: +38977571535

E-mail: info@radiostar.com.mk

Dodaj widget tego radia do swojej strony internetowej
Broadcast Monitoring by ACRCloud

Stacje radiowe według gatunku

Twitter