Vores Mentale Sundhed - En Mind Care Collective Podcast by Lea Hellmann

Vores Mentale Sundhed - En Mind Care Collective Podcast

Velkommen til Vores Mentale Sundhed! Jeg hedder Lea Hellmann, og mit formål med podcasten er at diskutere og aftabuisere vigtige emner relateret til mental sundhed samt at dele inspiration til, hvordan vi bliver friest og gladest muligt i det liv, vi har. Samtidig er jeg særligt interesseret i, hvordan vi lykkes med både at være professionelt ambitiøse og at passe på os selv på samme tid i et, ofte fortravlet, moderne liv.


Jeg tager udgangspunkt i paradokset om, at vi aldrig har været rigere, aldrig har haft flere muligheder og aldrig levet længere, og alligevel er vores mentale sundhed nedadgående.

Hver uge taler jeg med inspirerende eksperter (psykologer, læger, forskere, forfattere mv.) samt med privatpersoner, der deler vigtig viden, inspiration, erfaringer, sårbarheder og redskaber relateret til mental trivsel.


Podcasten kommer omkring emner som selvværd, selvtillid, sammenligninger, perfektionisme, kontrol, stress, angst, positiv psykologi, metakognitiv terapi, diverse andre terapiformer, biohacking, tankens kraft, nuets kraft, taknemmelighed, meditation, meningen med livet, definitionen af succes, et meningsfuldt arbejdsliv, glæde i hverdagen og meget, meget mere.


'Vores Mentale Sundhed' er en Mind Care Collective podcast. Husk at du kan følge med i debatten og læse dagligt indhold til inspiration og (selv)refleksion på @MindCareCollective på Instagram.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategori: Kesihatan
 • 52 
  - 52. EKSPERTEN: Astrologi - hvad kan vi bruge det til i en moderne verden med Amalie Bendixen og Marianne Gellert
  Tue, 24 Jan 2023
 • 51 
  - 51. EKSPERTEN: Jørgen Svenstrup om selvværd. Hvordan styrker vi det i voksenlivet?
  Tue, 17 Jan 2023
 • 50 
  - 50. EKSPERTEN: Søvneksperten Mikael Rasmussen om hvordan søvn påvirker vores (mentale) sundhed
  Tue, 10 Jan 2023
 • 49 
  - 49: NYTÅRS-AFSNIT (Del 2): Highlights fra året der gik. Hvad konkluderede eksperterne i sæson 2?
  Tue, 03 Jan 2023
 • 48 
  - 48: NYTÅRS-AFSNIT (Del 1): Highlights fra året der gik. Hvad konkluderede eksperterne i sæson 1?
  Tue, 27 Dec 2022
Tunjuk lebih episod

Lebih audio siar kesihatan

Lebih audio siar kesihatan antarabangsa