Bathinas skilda möten by Acast

Bathinas skilda möten

I Bathinas skilda möten träffar Bathina Philipson extremt framgångsrika personer och vänner som alla har en stark historia att berätta. Bathina går till botten med bakgrunden och uppväxten som präglat dem. Valen och upplevelserna som format dem. Hur är det att komma till Sverige som flykting egentligen? Hur präglas man av att se sin mamma bli skjuten i unga år? Vad sätter en barndom full av misshandel för spår? Och vad har egentligen Carrie Bradshaw i Sex and the City betytt för en av Bathinas gäster?


Det är i Bathina – en podcast vi får svaren genom Bathinas hjärtliga men filterlösa frågor som tvingar gästen till ärliga och raka svar. Varje gäst avslöjar dessutom en hemlighet de aldrig tidigare berättat offentligt…

 

Bathina Philipson är född och uppvuxen i en arabisk/muslimsk familj med åtta syskon där varken veckopeng eller oxfilé fanns att tillgå. Sedan dess har hon gjort en ordentlig klassresa då hon idag lever i den svenska societeten med en ekonomisk trygghet de flesta bara kan drömma om. Klassresan och hennes obotliga nyfikenhet kring människor har givit henne en unik förståelse för det svenska samhällets olika skikt och situationer. Ett social geni som aldrig vänder kappan efter vinden oavsett möte…Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media GroupHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Categoría: Negocio
 • 239 
  - Katrin Sundberg
  Thu, 29 Sep 2022
 • 238 
  - Kishti Tomita
  Thu, 22 Sep 2022
 • 237 
  - Pia Johansson
  Thu, 15 Sep 2022
 • 236 
  - Peter Siepen
  Thu, 08 Sep 2022
 • 235 
  - Claes Malmberg
  Thu, 01 Sep 2022
Mostrar más episodios

Más podcasts de negocio

Más podcasts internacionales de negocio