Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

Sot Nuk Është e Hënë | Top Albania Radio

Një nga personalitetet më të respektuar të radios rikthehet pas shumë vitesh për herë të parë në Top Albania Radio. Java në Top Albania Radio nis me programin më provokues të këtij sezoni, një program që siç e thotë promo ‘Nuk të prish’ kur (thuajse) çdo gjë është gërryer shoqërinë së brëndshmi. Skenaristi, publicisti dhe aktivisti Koloreto Cukali, nuk ka qime në gjuhë dhe nuk kursen askënd. Më sarkazmën e tij të hollë do të goditet aktualiteti dhe protagonistët e tij, duke i shtuar pak kripë radios dhe përmbatje medias në tërësi.

Radio: Top Albania Radio
Category: Society & Culture
 • 60 
  - Lajmet më të bujshme të javës, libri në radio e shumë të tjera në “Sot Nuk Është e Hënë”!
  Tue, 27 Sep 2022
 • 59 
  - Lajmet më të bujshme të javës në këtë episod të parë të ‘SNËH’!
  Tue, 20 Sep 2022
 • 58 
  - Lajmet më të bujshme të javës, libri në TAR, komentet ‘pikante’ të Koloretos këtë episod në ‘SNËH’!
  Tue, 26 Jul 2022
 • 57 
  - Lajmet më të bujshme të javës, libri në TAR, komentet ‘pikante’ të Koloretos këtë episod në ‘SNËH’!
  Tue, 19 Jul 2022
 • 56 
  - Lajmet më të bujshme të javës shoqëruar me komentet e Koloretos këtë episod në ‘SNËH’!
  Tue, 12 Jul 2022
Show more episodes

More society & culture podcasts

More society & culture international podcasts