Selected by | Top Albania Radio by Top Albania Radio

Selected by | Top Albania Radio

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.

Radio: Top Albania Radio
Category: Music
 • 153 
  - Selected By Dori Dj 04/12/2022 – Part 2
  Wed, 07 Dec 2022
 • 152 
  - Selected By Dori Dj 04/12/2022 – Part 1
  Wed, 07 Dec 2022
 • 151 
  - Selected By Dj Ankloe 27/11/2022 – Part 2
  Mon, 28 Nov 2022
 • 150 
  - Selected By Dj Ankloe 27/11/2022 – Part 1
  Mon, 28 Nov 2022
 • 149 
  - Selected By Dj Danko 20/11/2022 – Part 2
  Mon, 21 Nov 2022
Show more episodes

More music podcasts

More music international podcasts