S’e Kam me Ty | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

S’e Kam me Ty | Top Albania Radio

A e keni menduar ndonjëherë sa shumë televizione janë bërë, sa shumë programe, sa e vështirë është të ndjekësh diçka në një realitet me kaq shumë oferta dhe ku çdo gjë lëviz shumë shpejt. Dikur çdo gjë ishte e thjeshtë. Brezi i 40 vjeçarëve të sotëm e kujtojnë mjaft mirë kur kishim vetëm një kanal (TVSH) dhe dije çdo gjë që ndodhte – apo jo? Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – dy emra të njohur të radios & TV në Shqipëri sjellin një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur…

Radio: Top Albania Radio
Category: Comedy
 • - “S’e Kam Me Ty” rikthehet me Jonidën dhe Islin me situata plot humor!
  Fri, 06 Aug 2021
 • - Momentet më pikante të javës të sjella plot humor dhe sarkazëm në “S’e Kam Me Ty”!
  Fri, 23 Jul 2021
 • - Jonida dhe Isli vijnë me temat e tyre ironike dhe plot humor në “S’e Kam Me Ty”!
  Fri, 16 Jul 2021
 • - Momentet më gazmore vijnë si çdo të enjte vetëm me Jonidën dhe Islin!
  Fri, 09 Jul 2021
 • - “S’e Kam Me Ty” rikthehet përsëri me ironi dhe sarkazëm pikante!
  Fri, 02 Jul 2021
Show more episodes

More comedy podcasts

More comedy international podcasts