Ju Flet Trupi | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

Ju Flet Trupi | Top Albania Radio

Për herë të parë një emision radiofonik mbi gjuhën e trupit. Të gjithë ne, mendojmë se komunikojmë vetëm nëpërmjet fjalëve njeri me tjetrin. Gabim. Ne komunikojmë me të gjithë qenien tonë. Gjatë komunikimit tonë për t’i dhënë mesazhin që duam dikujt tjetër e bëjmë duke kombinuar 55% me anë të gjesteve që bëjmë me anë të gjymtyrëve të trupit tonë, 38 % me anë të toneve te zërit dhe luhatjet e tij dhe afërsish 7% zënë fjalët të cilat ne themi në këtë komunikim. A doni të mësoni se kur po ju gënjejnë? A doni të dini se kush fillon flirtin i pari në një takim? A doni që të mos ju vendos gjobë polici? A doni të mësoni se si të jeni më tërheqës ndaj femrave? A doni ju femra të dukeni më të gjata? A doni të kini sa më shumë votues në zgjedhje? A doni të mashtroni shefin tuaj? Këto dhe shumë e shumë të tjera, në emisionin “Ju flet trupi” me Fon Ilian gazetar i njohur në emisionin “Fiks fare”, regjisor, psikolog klinik dhe ekspert i gjuhës së trupit së bashku me Adin do ju mësojnë si të ç’kodoni gjuhën e trupit dhe te dilni përherë të fituar.

Radio: Top Albania Radio
Category: Society & Culture
 • 25 
  - Çfarë është flirti dhe në cilën moshë nis ai?!
  Sat, 02 Oct 2021
 • 24 
  - A e dinit se si të dallonit se çfarë të kuptoni nga zëri i dikujt?
  Sat, 25 Sep 2021
 • 23 
  - E dini se çfarë janë meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione interesante!
  Sat, 18 Sep 2021
 • 22 
  - E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!
  Sat, 11 Sep 2021
 • 21 
  - Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
  Mon, 02 Aug 2021
Show more episodes

More society & culture podcasts

More society & culture international podcasts