House Classics | Top Albania Radio by Top Albania Radio

House Classics | Top Albania Radio

Kaloni 60 minuta me klasiket e muzikës House, nga SAIX. Në një kohë kur muzika elektronike është bërë mainstream, house i viteve 80 – 90 – 00 tingëllon si Evergreen. Një nga shtyllat e postproduksionit në Top Albania Radio, DJ dhe Producer – SAIX sjell çdo të shtunë një buqetë me hitet klasike te House, ato që ju kujtojnë kohët më pak të ndërlikuara dhe që frymëzojnë brezat për krijimtari origjinale në vend të ripaketimit.

Category: Music
 • 37 
  - House Classics #168
  Mon, 28 Nov 2022
 • 36 
  - House Classics #167
  Mon, 21 Nov 2022
 • 35 
  - House Classics #166
  Mon, 14 Nov 2022
 • 34 
  - House Classics #165
  Mon, 07 Nov 2022
 • 33 
  - House Classics #164
  Mon, 24 Oct 2022
Show more episodes

More music podcasts

More music international podcasts