Radio Tirana Jazz

Radio Tirana Jazz en directo

Duke dëgjuar Radio Tirana Jazz shijon dhe mbetesh pre e saj, sepse Xhaz nuk është vetëm muzikë

Géneros: Jazz, Smooth Jazz, Soul

Tocando ahora:

Playlist

Andy Williams - Last Tango In Paris

Last Tango In Paris

Andy Williams 1596387295
Richard Groove Holmes - Don't Mess With Me

Don't Mess With Me

Richard Groove Holmes 1596386874
Nicola Conte - Paper Clouds (feat. Chiara Civello)

Paper Clouds (feat. Chiara Civello)

Nicola Conte 1596386648
Eddie Henderson - Sunburst

Sunburst

Eddie Henderson 1596386326
Larry Coryell - Oleo

Oleo

Larry Coryell 1596386021
John Coltrane - Love for Sale

Love for Sale

John Coltrane 1596385287
Daneen Wilburn - Strong Love

Strong Love

Daneen Wilburn 1596385075
Count Basie and His Orchestra - Warm Breeze

Warm Breeze

Count Basie and His Orchestra 1596384693
Nicola Conte - Jet Sounds

Jet Sounds

Nicola Conte 1596384221
Count Basie - Lester Leaps In

Lester Leaps In

Count Basie 1596383918

Acerca de Radio Tirana Jazz

Radio Tirana Jazz , prej 12 dhjetor 2019, ofron për radiodëgjuesin shqiptar në Platformën Digjitale Tokësore DVBT2, Platformën Digjitale Satelitore DVBS2 dhe në Aplikacionin RTSH TANI, xhaz, muzikën e preferuar të çdo kohe. Duke dëgjuar Radio Tirana Jazz , shijon dhe mbetesh pre e saj, sepse Xhaz nuk është vetëm muzikë, është udha e jetës, është qenësi, është orientim mendimi, është frymëmarrje, është dimension .

Valoración de los usuarios:

Frecuencias

Agregue el widget de esta radio a su sitio web
Broadcast Monitoring by ACRCloud